A múltkori Juhfark után már vágytam rá, hogy egy újabb palack bort kóstolhassak. Gondolkoztam, hogy milyen bort vegyek és végül úgy döntöttem, hogy mindenképpen Muscat Ottonelt választok mert a mi szőlőnkben is ez van. Végülis Thummerer Muscat Ottoneljére esett a választásom. A Corában vásároltam a bort 1.590,- Ft-ért. 

Színe világos sárgás, szép szalaggal. Nagyon tiszta, szemre üde a bor.
Az illata első blikkre kissé "dugós" volt de némi szellőztetés után ez már eltünt, amúgy könnyed gyorsan illanó muskotályos élmény.
A bor tényleg könnyű, finom, diszkréten édes. Jó inni, kissé gyors lefolyású a vége, de marad a szájban egy nagyon kellemes édeskés utóíz.

Szívesen innám - és fogom is - újra, de akkor már biztosan nem hiperből veszem hanem inkább a pincészettől, vagy borkereskedéstől.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szolonaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr732384793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása